Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooi! Bart Verhaeghe steekt teleurgestelde Hans Vanaken hart onder de riem

Mooi! Bart Verhaeghe steekt teleurgestelde Hans Vanaken hart onder de riem

Club Brugge wist zich zaterdagavond van zijn veertiende Supercup te verzekeren door Standard met 2-1 te kloppen. Blauw-Zwart bleek zelfs met zijn tienen te sterk voor de manschappen van Yannick Ferrera. De Rouches speelden nochtans maar liefst 50 minuten met een mannetje meer na een rode kaart voor Hans Vanaken door een overtreding op Farouk Miya.

Achteraf dan ook niets dan lachende gezichten bij Blauw-Zwart. Al liep Vanaken er toch eerder beteuterd bij. Voorzitter Bart Verhaeghe besloot na afloop dan ook om de Brugse spelmaker te troosten. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws