Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel bondscoach? De Vlieger suggereert opvallende oplossing

Herbekijk de volledige persconferentie van Preud'homme en Verhaeghe Michel is Club Brugge

De Rode Duivels zoeken nog altijd een nieuwe bondscoach en vrijwel iedereen is het erover eens dat Michel Preud’homme in België de ideale kandidaat is. Het enige probleem is echter dat Preud’homme nog een jaar contract heeft bij Club Brugge en dat Club zijn succescoach absoluut niet wil laten gaan.

Geert De Vlieger stelt in Het Nieuwsblad een opvallende oplossing voor. “Ach, Michel ziet sowieso al duizend matchen per jaar. En er bestaan toch weinig twijfels over de selectie van de nationale ploeg? Ik ben in principe ook geen voorstander van een dubbelbaan, maar ik vind het in elk geval op termijn de beste oplossing.”

“Maar Michel zal het pas doen als het geen probleem is voor Verhaeghe. Hoeft ook niet, er zijn het eerste jaar maar vijf officiële matchen. Een tussenpaus is niet evident, wie wil dat doen voor één jaar? Als hij na dit jaar stopt bij Club, zou ik het toelaten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws