Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier maakt meteen indruk in debuutwedstrijd voor PSG

Meunier maakt meteen indruk in debuutwedstrijd voor PSG

Na zijn sterke prestaties op het EK in Frankrijk was het voor Club Brugge onmogelijk om Thomas Meunier nog langer aan boord te houden. Er stond immers een afkoopsom in het contract van de Brugse rechtsachter. Voor Paris Saint-Germain bleek het allesbehalve een probleem om daaraan tegemoet te komen. En zo geschiedde…

Meunier maakte afgelopen zondag zijn debuut voor PSG in een oefenwedstrijd tegen Internazionale. Trainer Unai Emery gaf de ex-verdediger van Blauw-Zwart twintig minuten om zijn kunnen voor een eerste keer te tonen.

Meunier liet alleszins een goeie eerste indruk na bij PSG en de Parijse aanhang. Onderstaand de beelden. De wedstrijd eindigde overigens op 1-3 in het voordeel van de Franse landskampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws