Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier: “Ik beslis zaterdag naar welke ploeg ik trek”

Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

Thomas Meunier kon vrijdagavond niet verhinderen dat de Rode Duivels op het EK uitgeschakeld werden door Wales. Ook bij hem was de ontgoocheling achteraf natuurlijk bijzonder groot, maar de rechtsachter heeft nu wel het voordeel dat hij zich volledig op zijn transfer kan focussen.

De voorbije dagen leek het erop dat Meunier zo goed als zeker zou tekenen voor PSG, maar dat spreekt hij tegen. “Mijn keuze is nog niet gemaakt”, vertelt hij aan L’Equipe. “PSG? Dertig procent kans. Ik beslis morgen. Er is ook nog Napoli, West Ham en Torino.”

Vooral de zware concurrentie in Parijs schrikt hem af. “Aurier is een supergoede flankverdediger, quasi niet te passeren. De trainer wil me wel. Maar als het is om op de bank te zitten…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws