Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze 20 spelers betwist Club Brugge de Supercup

Preud'homme over Brugse transferplannen Een bewuste keuze

Zaterdagavond staat de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma voor Club Brugge. Het neemt het in het eigen Jan Breydelstadion op tegen bekerwinnaar Standard, met de Supercup als inzet. Michel Preud’homme maakte vrijdag zijn 20-koppige selectie voor het duel bekend.

De opvallendste namen in de kern zijn wellicht die van de twee trainees Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe. De twee youngsters worden beloond voor hun goede voorbereiding met een selectie. Ook Ricardo van Rhijn kan zijn debuut voor Club maken.

Verder springen ook de aanwezigheid van Nikola Storm, terug van zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem, en Lior Refaelov, weer helemaal fit na lang blessureleed, in het oog. Engels, Mechele en Pina zijn er door blessures dan weer niet bij.

De selectie:

Doelmannen: Ludovic Butelle en Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Ricardo van Rhijn, Dion Cools, Thibault Vlietinck, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Boli Bolingoli en Laurens De Bock

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken en Ruud Vormer

Aanvallers: Wesley Moraes, Lior Refaelov, Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Nikola Storm en Terry Osei-Berkoe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws