Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Coucke zwaait met lof naar Club Brugge

Marc Coucke zwaait met lof naar Club Brugge

Club Brugge is uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. De manschappen van Michel Preud’homme zetten tegen KV Mechelen goed druk, zorgden voor een hoge balcirculatie en voetbalden een resem kansen bij elkaar. José Izquierdo en Dion Cools verzilverden elk één kans, wat uiteindelijk resulteerde in een oververdiende 0-2-overwinning voor Blauw-Zwart.

Zelfs in een vernieuwd AFAS-stadion slaagde KV Mechelen er nooit in om een vuist te maken tegen Club Brugge. KV Oostende voorzitter Marc Coucke is alvast onder de indruk van het spelniveau van Blauw-Zwart bij het begin van de competitie.

“Precies geen slecht ploegske dat volgende vrijdag de Versluys Arena komt inzegenen tegen KV Oostende #kvmclu #indrukwekkend”, klinkt het bij Coucke. Komende vrijdag wacht Club een nieuwe verplaatsing. Deze keer richting de Kustboys, die eveneens hun nieuwe stadion zullen inwijden tegen de landskampioen. De Versluys Arena is de opvolger van het Albertparkstadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws