Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert spreekt zich uit over rechtsachterpositie: “Sowieso concurrent nodig”

'Sowieso concurrent nodig'

Het vertrek van Thomas Meunier is nu zeker. Na eerder Davy De fauw verliest Club dus opnieuw een rechtsachter. Dit betekent dat enkel Dion Cools momenteel overblijft om de positie in te vullen.

Vincent Mannaert heeft in Het Laatste Nieuws aangegeven dat Club niet in een zwart gat valt na het vertrek van twee rechtsachters. Hij is er van overtuigd dat Dion Cools voldoende in zijn mars heeft. Cools won begin vorig seizoen flink wat Brugse harten, onder andere na zijn sterke prestatie tegen Panathinaikos.

Een concurrent moet er volgens Mannaert sowieso komen, één rechtsachter is natuurlijk onvoldoende. Hij verduidelijkt dat er wel rekening gehouden zal worden met de capaciteiten van Cools. Club wil de toekomst van Cools dus niet zelf hypothekeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws