Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt uit waarom Preud’homme voor 2018 geen bondscoach kan worden

Mannaert komt met primeur Allereerste club in de Benelux

Voor velen is Michel Preud’homme nog altijd de beste kandidaat om Marc Wilmots op te volgen als bondscoach van de Rode Duivels, maar de kans dat het ook daadwerkelijk zo ver komt, lijkt klein. Club wil zijn succescoach natuurlijk onder geen beding kwijt en ook een duobaan is uitgesloten.

“Michel heeft alle kwaliteiten om een topkandidaat te zijn, maar de timing is slecht”, weet ook Vincent Mannaert. Her en der wordt daarom geopperd om een tussenpaus aan te stellen, die dan na een jaar plaats ruimt voor Preud’homme. Maar ook dat is voor Mannaert geen optie.

“Je bent het toch met mij eens dat deze nationale ploeg een topcoach verdient? Wel, dan ga je geen topcoach vinden die akkoord gaat om na één jaar plaats te maken voor Michel. Je moet een toptrainer de kans geven om zich twee jaar voltijds bezig te houden met de Rode Duivels”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. Als Preud’homme ooit nog bondscoach wordt, zal het dus wellicht niet voor 2018 zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws