Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert komt met primeur voor Club Brugge: “Allereerste club in de Benelux”

Mannaert komt met primeur Allereerste club in de Benelux

Dinsdagavond vond de spelers- en shirtvoorstelling plaats in het concertgebouw van Brugge. En ook algemeen manager Vincent Mannaert kwam aan het woord. Zo had onze CEO nog een primeur voor de aanwezigen in petto.

“Met een ongelooflijke trots kan ik kwijt dat Club Brugge de allereerste ploeg op het hoogste niveau is die zijn 125-jarig bestaan mag vieren, aan ons om er iets uniek van te maken. Anderzijds blijkt het bedrijf Club Brugge ook naast het veld een enorm succes. De abonnementenverkoop was een gigantisch succes en we hebben ook tal van nieuwe partners aan ons kunnen binden. Dit stemt me dan ook bijzonder tevreden”, opent Mannaert.

De veertiende landstitel heeft Blauw-Zwart hoe dan ook geen windeieren gelegd. “We hebben er een boerenjaar opzitten, maar willen dit graag bestendigd zien. We zijn in 2011 begonnen aan dit nieuwe verhaal, maar we zitten qua fanbeleving naar onze supporters en partners toe niet stil. Heel concreet willen we nog dichter bij onze fans staan, hen nog beter leren kennen. Op die manier kunnen we hen via allerlei kanalen nog beter inlichten.”

Afsluiten deed Mannaert met een commerciële primeur. “Ik ben bijzonder trots te mogen onthullen dat Club Brugge met Microsoft een nieuwe strategische partner heeft gevonden. Hierdoor zijn we de allereerste club in de Benelux die met deze wereldspeler in zee gaat”, besluit Mannaert op de officiële site. Op de fandag (zondag 17 juli) kan je op de stand van Microsoft alvast een Xbox winnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws