Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar reageert: “Open voor vertrek bij Club”

Mannaert verklapt favoriete Champions League-tegenstander Stadion met beste voetbalsfeer

Felipe Gedoz is sinds de terugkeer van zijn zware blessure nog niet op zijn oude niveau geraakt en keerde bovendien van vakantie terug met overgewicht. Club Brugge gelooft echter nog in het potentieel van de speler, maar er is ook interesse uit het buitenland.

Het Braziliaanse Atlético Mineiro heeft snel een vervanger nodig voor een geblesseerde speler en maakt van Gedoz een prioriteit. Het stuurde daarvoor reeds een vertegenwoordiger naar ons land om met Club te onderhandelen. Tegenover Hoje em Dia weet zijn makelaar Eliomar Macron te vertellen dat de speler open staat voor een terugkeer naar zijn geboorteland. Hij voegt er wel aan toe dat de onderhandelingen tot nu toe niet vlot verlopen.

Vincent Mannaert bevestigt bij Hoje em Dia dat er inderdaad nog geen akkoord is voor Gedoz, maar dat Club wel open staat voor aanbiedingen. Atlético Mineiro onderzoekt alvast alle opties om Mannaert te overtuigen, zo sluit het het gebruik van investeerders of het aanbieden van andere spelers in een bod niet uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws