Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maakt Pereira zichzelf onmogelijk door gelekt Instagram-bericht? “België is horror”

Maakt Pereira zichzelf onmogelijk door gelekt Instagram-bericht België is horror

Leandro Pereira kwam vorige zomer over van Palmeiras, maar kon – ondanks het feit dat hij van Michel Preud’homme voldoende kansen kreeg – nooit overtuigen bij Blauw-Zwart. En ook naast het veld kon de 25-jarige Braziliaan niet aarden. Er werd dan ook beslist om hem uit te lenen aan ex-club Palmeiras. 

Afgelopen weekend haalde Pereira in een interview uit naar Club Brugge. “Destijds was ik goed en hielp ik Palmeiras met mijn doelpunten (zes doelpunten in elf wedstrijden, nvdr). In eerste instantie ging ik toen naar Duitsland, maar het werd toch Club Brugge. Ik dacht dat het de juiste keuze was, maar als ik de tijd zou kunnen terugdraaien, was ik nooit naar Club getrokken”, klonk het tegenover Radio Bandeirantes.

Een uitspraak die bij de Club-fans vanzelfsprekend in het verkeerde keelgat schoot. En intussen gaat het van kwaad naar erger. Zo kon de huurling van Blauw-Zwart het niet laten om te reageren op verwijten die hem via sociale media gemaakt werden.

“Man, nu speel ik tenminste echt voetbal. Dat is iets helemaal anders dan jullie in België, want dat is horror!”, klonk het toen een fan aan hem vroeg of hij in zijn thuisland wél een doelpunt zou maken. Naar verluidt bleef het daar niet bij en vlogen de verwijten stevig in het rond. De kans dat we Pereira nog ooit in een shirt van Club Brugge zien spelen, lijkt alleszins met de dag kleiner te worden…

Pereira snauwt Club-fan af

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws