Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lombaerts gecharmeerd door concreet Premier League-voorstel

Lombaerts gecharmeerd door concreet Premier League-voorstel

Vincent Mannaert gaf onlangs aan dat Club Brugge de situatie van Nicolas Lombaerts op de voet volgt. Maar zolang Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Benoît Poulain in Jan Breydel vertoeven, lijkt de komst van de Rode Duivel eerder klein. Mocht één van hen alsnog andere oorden opzoeken, dan liggen de kaarten anders. Maar dan is het mogelijk al te laat…

Er zijn heel wat ploegen geïnteresseerd in Lombaerts, maar het is Watford dat momenteel de beste papieren heeft om met de 31-jarige centrale verdediger aan de haal te gaan. De Engelse middenmoter deed de speler van Zenit Sint-Petersburg een voorstel voor drie jaar. Lombaerts is naar verluidt gecharmeerd door de interesse. Het leven in Londen spreekt hem aan en de afstand met België is overbrugbaar.

De Premier League-club heeft ook al contact opgenomen met Zenit om een officieel bod uit te brengen. Lombaerts zou nog 3 tot 5 miljoen euro moeten kosten, maar volgens HLN mag het financiële luik normaal gesproken geen struikelblok vormen voor Watford. Met Obbi Oulare en Christian Kabasele spelen er al twee Belgen bij Watford.

De ex-verdediger van KRC Genk is eveneens een centrale verdediger, maar zou gezien worden als een investering op de middellange termijn. Club Brugge blijft – net zoals Anderlecht en PSV – de transfersoap Lombaerts vanop de eerste rij volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws