Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen onthult lachwekkende eetgewoonte Hans Vanaken

Jelle Vossen onthult lachwekkende eetgewoonte Hans Vanaken

De spelers van Club Brugge vertoeven nog tot zondag 10 juli op zomerstage in het Nederlandse Garderen. De dagen zijn er lang, want om 07.30 uur loopt de wekker af en om 23 uur gaan de manschappen van Michel Preud’homme pas naar hun kamer. Maar er is ook tijd voor plezier en ontspanning.

Zo mochten Jelle Vossen en Hans Vanaken hun kennis over elkaar bewijzen bij ClubTV. Het wordt al erg snel duidelijk dat het Limburgse duo het erg goed met elkaar kan vinden. Blijkbaar eet onze middenvelder ‘drie kilo’ komkommer per dag, althans dat is wat onze goalgetter met een kwinkslag beweert. Kijk en geniet!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws