Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet’

Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet

Club Brugge beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Benoît Poulain over heel wat kwaliteit centraal in de verdediging. Daardoor is het voor andere spelers niet evident om een plaatsje in het hart van de defensie te bemachtigen.

Jean-Charles Castelletto streek in de zomer van 2015 in Brugge neer. Hij kwam slechts 3 keer in actie voor Club Brugge en trok door de grote concurrentie na Nieuwjaar naar Moeskroen-Péruwelz. Daar groeide de Fransman vrijwel meteen uit tot basisspeler.

Castelletto maakte dus geen slechte beurt bij de Henegouwers, maar lijkt ook komend seizoen niet in de plannen van Michel Preud’homme te passen. Een nieuwe uitleenbeurt lijkt dan ook een geschikte oplossing en volgens L’Equipe trekt de 21-jarige speler richting Ligue 2-club Red Star Paris. Eerder werd Castelletto gelinkt aan ex-club AJ Auxerre, maar zij zouden dus naast de centrale verdediger grijpen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws