Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jankovic laat er geen twijfel over bestaan: “100 miljoen procent zeker dat zij het verschil zullen maken”

Jankovic laat er geen twijfel over bestaan 100 miljoen procent zeker dat zij het verschil zullen maken

Vrijdagavond mogen KV Mechelen en Club Brugge het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League op gang trappen. Aleksandar Janković blikt met vertrouwen vooruit naar het duel tegen de landskampioen.

Malinwa maakte afgelopen maanden werk van een vernieuwd AFAS stadion, iets wat de thuisploeg volgens Jankovic meteen voordeel zal opleveren. “Iedereen is enorm hongerig. Het stadion is klaar, iedereen is fit, we verwachten 14.000 à 15.000 supporters én we spelen tegen de kampioen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een warme avond van te maken”, aldus de Serviër.

“Het is een grote uitdaging, want Club lijkt al vroeg in vorm en speelde indrukwekkend tegen Standard, met een zeer goede Izquierdo. Maar wij spelen voor het eerst in het nieuwe stadion. Dat zal veel emoties met zich meebrengen en ik ben 100 miljoen procent zeker dat het publiek het verschil zal maken”, besluit Jankovic op de officiële site van KVM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws