Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ibini: “Na dit seizoen kom ik afmaken wat ik begonnen was”

OFFICIEEL Bernie Ibini voor 3 jaar bij Club

Naast Jean-Charles Castelletto nam Club Brugge donderdag ook tijdelijk afscheid van Bernie Ibini. De onfortuinlijke Australiër, die nog altijd herstellende is van de kuitbeenbreuk die hij meer dan een jaar geleden opliep, keert voor een seizoen terug naar Sydney FC.

Aan de Daily Telegraph legt hij uit hoe die transfer tot stand kwam. “Arnie (Sydney-coach Graham Arnold, nvdr) nam contact op en vroeg hoe het ging met mijn been. Toen ik terugkeerde om een kinesist te zien, hielp hij me door die periode. Hij stelde daarna de transfer voor aan Club Brugge en zij zagen het wel zitten.”

Maar een definitief afscheid van Club is het wat Ibini betreft zeker niet. “Ik wil zeker nog terugkeren naar Europa en mezelf op dat niveau testen. Na dit seizoen, wanneer ik weer helemaal fit ben, keer ik terug en maak ik af waar ik aan begonnen ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws