Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Hij speelt vrijdag op de rechtsachterpositie tegen KV Mechelen’

'Hij speelt vrijdag op de rechtsachterpositie tegen KV Mechelen'

Club Brugge opent voetbalseizoen 2016-2017 met een uitwedstrijd tegen KV Mechelen. Dat de elf van Michel Preud’homme niet veel zullen verschillen van de manschappen die de Supercup wonnen, spreekt voor zich. De rechtsachterpositie lijkt één van de moeilijkere keuzes voor de Brugse coach.

“Rotslecht was de prestatie van Dion Cools niet, goed evenmin”, klinkt het maandag in Het Laatste Nieuws. “Hoewel de rechtsachter tegen Standard naar eigen zeggen ‘punten heeft gescoord’, is het wachten op Ricardo Van Rhijn. Na het vertrek van Thomas Meunier zal diens aangeworven vervanger moeten brengen wat er van hem verwacht wordt. Zo niet heeft Club Brugge op de rechtsachter – waar Meunier de jongste jaren ‘incontournable’ was – een probleem.”

Omdat Van Rhijn het systeem van Club nog moet leren kennen, zal Preud’homme volgens HLN vrijdag voor Cools kiezen als rechtsback. De 20-jarige verdediger blijft er zelf rustig onder. “Of ik komende vrijdag op Mechelen zal spelen, moet je aan de trainer vragen. Ik zal alleszins zorgen dat ik klaar ben om straks opnieuw te starten”, klinkt het op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws