Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heuglijk nieuws voor Ruud Vormer

Heuglijk nieuws voor Ruud Vormer

Ruud Vormer is uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. De Nederlandse middenvelder zorgde met een prachtig doelpunt namelijk voor een 2-1-overwinning in de Supercup tegen Standard. En ook naast het veld niets dan positief nieuws ten huize Vormer.

Ruud en zijn vrouw Roos werden vanmiddag trotse ouders van een dochter, Julie Vormer. Vrijdag kan de kersverse papa op het veld van KV Mechelen mogelijk al een eerste keer scoren voor zijn kleine spruit. BlauwZwartFans wil bij deze Ruud en Roos van harte feliciteren!

Dag kleine Julie, welkom in deze grote wereld 🙂

Welkom bij de familie JULIE Vormer 👨‍👩‍👧‍👦❤️❤️😘 #trots

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws