Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het Club 1891-welkomstpakket voor jou ontrafeld

Het Club 1891-welkomstpakket voor jou ontrafeld

Vanaf voetbalseizoen 2016-2017 zal elke Club-supporter die een match wil bijwonen in Jan Breydel lid moeten zijn van Club 1891. Het lidmaatschap is zowel nodig voor losse tickets als voor een abonnement. Maar wat krijg je nu precies als je deel uitmaakt van dit nieuwe initiatief?

“Als lid van Club 1891 maak je officieel deel uit van de grootste voetbalfamilie van het land, krijg je een exclusief Club 1891-welkomstpakket en een jaar lang tal van voordelen waar enkel de leden van Club 1891 van kunnen genieten! Je Club 1891 membership kost €25 en wordt bij aankoop van je abonnement automatisch toegevoegd aan je bestelling. Wil je een Club 1891 membership zonder abonnement? Dat kan vanaf 6 juli bij de start van de vrije verkoop”, klinkt de uitleg op de officiële website.

Benieuwd hoe dit welkomstpakket eruit ziet? Thijs Feryn, die de meesten vooral zullen kennen van zijn sfeerfilmpjes tijdens de Play-Offs, heeft een duidelijk overzicht gemaakt van de inhoud van het Club 1891-pakket.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws