Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef KVM – Club door de ogen van het sfeervolle Brugse supportersvak

Herbeleef KVM - Club door de ogen van het sfeervolle Brugse supportersvak

Club Brugge won vrijdagavond met 0-2 op bezoek bij KV Mechelen na doelpunten van José Izquierdo en Dion Cools. Na een half uur voetballen stond de dubbele voorsprong al op het bord, wat voor heel wat sfeer zorgde in het Brugse supportersvak.

KV Mechelen hoopte in zijn vernieuwde AFAS-stadion de landskampioen punten af te snoepen, maar daar slaagden Aleksandar Janković en zijn manschappen allesbehalve in. Integendeel zelfs, Blauw-Zwart zette Malinwa met sprekend gemak opzij in een wedstrijd die er eigenlijk nooit één was. Dat alles tot groot jolijt van het feestvierende Blauw-Zwarte legioen.

Club-fans vieren Achter De Kazerne

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws