Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hein Vanhaezebrouck lacht met uitspraak Michel Preud’homme

Hein Vanhaezebrouck lacht met uitspraak Michel Preud'homme

“De voorbije jaren was het altijd slecht weer, en dat was toch een domper. Misschien is het omdat we afgelopen jaar de titel gepakt hebben dat we eindelijk zonneschijn krijgen. Zo is het perfect”, aldus de woorden van Michel Preud’homme afgelopen zondag op de fandag van Club Brugge. Die uitspraak bleek koren op de molen van Hein Vanhaezebrouck.

AA Gent maakt van de Gentse feesten gebruik om zijn ploeg voor komend seizoen voor te stellen. Vanhaezebrouck kon het daarbij niet laten om een sneertje uit te delen richting Club Brugge. “Ik hoorde dat een collega van mij blij was met het zomerse weer van zondag. Ik sta hier al voor het derde jaar op rij onder een stralende zon”, citeert Het Laatste Nieuws Vanhaezebrouck.

De coach van de Buffalo’s blikt met veel vertrouwen vooruit op voetbalseizoen 2016-2017. “We gaan nu weer voluit voor de hoofdprijs. AA Gent kan niet langer tevreden zijn met de ambitie om Play-Off I te halen, of met een Europees ticket. Onze eerste opdracht zal zijn om de poulefase van de Europa League te bereiken, daarna om zover mogelijk door te stoten in de beker. En in april en mei moeten we dit keer wél weer paraat zijn om de topmatchen tegen onze titelconcurrenten te winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws