Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Meunier reageert op geniale wijze op weddenschap Smokin’ Belgians

HAHA! Meunier reageert op geniale wijze op weddenschap Smokin' Belgians

Tijdens en na de uitschakeling op het EK in Frankrijk stonden enkele Rode Duivels in het oog van de storm omdat bekend raakte dat ze niet vies zijn van een sigaretje. Zo kwam aan het licht dat Radja Nainggolan van Marc Wilmots een speciale hotelkamer met balkon kreeg om te roken en werd Marouane Fellaini door The Sun met een sigaar vastgelegd op vakantie in Ibiza. En nu speelt ook Thomas Meunier een rol in het verhaal.

Meunier stuurde via zijn officiële Twitter-account een foto de wereld in waarop hij met een sigaar in zijn mond prijkt. De gewezen rechtsachter van Club Brugge kreeg meteen heel wat negatieve reacties, maar wie goed kijkt ziet dat het hier om een gefotoshopte afbeelding gaat.

De kersverse verdediger van PSG plaatste de foto online omdat gokkantoor Ladbrokes een wel erg opmerkelijke weddenschap heeft gelanceerd. Bij hen kan je namelijk inzetten op welke Rode Duivel er vóór het einde van de zomer op camera betrapt wordt met roken. Meunier besloot om het spelletje mee te spelen en kreeg de lachers op zijn hand.

Rokende Meunier 1

Rokende Meunier 2

Rokende Meunier 3Rokende Meunier 4

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws