Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Meunier bewijst in deze video ‘zonder trucage’ dat hij uitstekend kan basketballen

HAHA! Meunier bewijst in deze video 'zonder trucage' dat hij uitstekend kan basketballen

Thomas Meunier ruilde na zijn sterke prestaties met de Rode Duivels op het EK in Frankrijk het shirt van Club Brugge in voor dat van Paris Saint-Germain. En de 24-jarige rechtsachter lijkt het wel naar zijn zin te hebben bij de Franse landskampioen.

Afgelopen zondag mocht Meunier in zijn debuutwedstrijd voor PSG twintig minuten voor tijd invallen in de met 1-3-gewonnen oefenwedstrijd tegen Inter. De ex-verdediger van Blauw-Zwart maakte daarbij meteen een goeie indruk. Zijn beste momenten werden zelfs al verzameld in een filmpje.

En ook naast het veld heeft de Ardennees het naar zijn zin. Tijdens een potje basketbal met ploegmaat Benjamin Stambouli druipt het plezier er vanaf. “Gemaakt zonder trucage”, knipoogt Meunier in zijn bijschrift bij de video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws