Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grijpt Club alsnog naast Limbombe? NEC bereikt akkoord op clubniveau

Grijpt Club alsnog naast Limbombe NEC bereikt akkoord op clubniveau

Club Brugge nam tijdens de zomermercato afscheid van flankaanvallers Tuur Dierckx (Antwerp), Dylan Seys (uitleenbeurt Twente) en Waldemar Sobota (St. Pauli). En ook Felipe Gedoz zoekt mogelijk nog andere oorden op. Blauw-Zwart sluit, naast een rechtsachter, aanvallende versterking dan ook niet uit.

De voorbije dagen vielen de namen van flankspelers Emiliano Rigoni en Anthony Limbombe. De transferpiste van Limbombe – die volgens zijn entourage een avontuur in Jan Breydel wel ziet zitten – was daarbij het meest concreet. Intussen lijkt er echter een nieuwe wending in het getouwtrek rond de speler van NEC.

Volgens diverse bronnen is er tussen NEC en Toulouse een akkoord op clubniveau, maar heeft Limbombe zelf geen zin om in de Ligue 1 aan de slag te gaan. Dat de ex-speler van KRC Genk de Eredivisie-club deze zomer zal verlaten, lijkt een zekerheid. Eerder verliet Limbombe onrechtmatig het trainingskamp van NEC en werd hij daarvoor op de vingers getikt. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws