Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gelekte kleedkamerverhalen Rode Duivels uiten kritiek op Meunier

Gelekte kleedkamerverhalen Rode Duivels uiten kritiek op Meunier

De Rode Duivels hebben de hoge verwachtingen niet kunnen inlossen op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. In de kwartfinales bleek Wales immers te sterk voor Marc Wilmots en de zijnen. 

Er is de voorbije dagen heel wat inkt gevloeid over de Rode Duivels. En intussen zijn ook enkele opvallende interne verhalen opgedoken. Zo waren de spelers niet te spreken over de avondklok die Marc Wilmots hanteerde. Vooral tijdens de familiebarbecue hadden de spelers graag wat langer opgebleven. Bovendien viel het hen zwaar dat enkele stafleden tijdens diezelfde barbecue over de schreef gingen. Volgens HLN dronken sommige zoveel dat ze naar hun hotelkamer gedragen moesten worden.

Er waren spelers die het trainingscentrum zelfs met een soort van gevangenis vergeleken. Dat er voor de stafleden geen avondklonk gold, viel eveneens niet in goede aarde. Bepaalde Rode Duivels waren het ook niet eens met de gang van zaken omtrent Thomas Meunier, omdat de gewezen rechtsachter van Club Brugge op dinsdagavond in Parijs mocht blijven overnachten om zijn transfer naar PSG te regelen. Het gebrek aan focus wordt hem zwaar verweten. Al viel er op zijn prestaties op het veld niets af te dingen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws