Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Fiorentina wil verdediger bij Club Brugge wegplukken’

'Fiorentina wil verdediger bij Club Brugge wegplukken'

Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel te houden. Dat lukte tot dusver uitstekend, want Blauw-Zwart zag enkel Thomas Meunier naar PSG verkassen. En daar werd door de clausule in zijn contract vooraf al rekening mee gehouden. Toch is het mogelijk dat er alsnog iemand vertrekt.

Fiorentina zou zijn pijlen op Stefano Denswil gericht hebben. Dat meldt Corriere dello Sport. De 23-jarige Nederlander groeide afgelopen seizoen uit tot één van de sterkhouders van Club Brugge en vormde samen met Bjorn Engels het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme.

Hoe dan ook is Denswil niet meteen geneigd om andere oorden op te zoeken. Zo gaf hij onlangs nog aan dat hij het prima naar zijn zin heeft in Jan Breydel. Bovendien treedt Fiorentina komend seizoen aan in de Europa League, waardoor Denswil Champions League-voetbal met Club aan zijn neus zou voorbij moeten laten gaan. Eerder had ook AS Monaco al interesse in de jonge verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws