Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ex-speler Club Brugge tekent weldra bij Cercle Brugge’

'Ex-speler Club Brugge tekent weldra bij Cercle Brugge'

Cercle Brugge eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plaats in de Proximus League en mag zich komend voetbaljaar dan ook opmaken voor een avontuur in de vernieuwde 1B-divisie. Daarin hopen de groene buren om een gooi te doen naar de promotie. 

Trainer Vincent Euvrard hoopt nog wat versterkingen binnen te halen en wordt wellicht op zijn wenken bediend. Zo ziet het ernaar uit dat Cercle zich zal versterken met Mémé Tchité. De 32-jarige aanvaller trainde vandaag al mee op stage met de Vereniging en zou weldra zijn medische testen afleggen. Volgens Le Soir en Sudinfo is de transfer dan ook al zo goed als in kannen en kruiken. HLN is iets voorzichtiger en meldt dat de man met vele nationaliteiten tot het einde van de week op proef is bij Cercle.

Tchité is een transfervrije speler nadat zijn contract bij Sint-Truiden afliep. De ex-speler van onder meer Club Brugge, Standard en Anderlecht kon zich nooit in de kijker spelen op Stayen. Tchité kreeg zeven basisplaatsen bij STVV, maar vond daarin slechts één keer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws