Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels laat in zijn transferkaarten kijken: “Zo’n club zou ideaal zijn”

Engels laat in zijn transferkaarten kijken Zo'n club zou ideaal zijn

Bjorn Engels was afgelopen seizoen dé rots in de branding in de Brugse defensie. Blauw-Zwart hoopt dan ook dat zijn 21-jarige verdediger ook komend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft. Als Engels tijdens de huidige zomermercato alsnog andere oorden opzoekt, heeft hij alvast enkele specifieke vereisten waaraan zijn nieuwe werkgever moet voldoen.

Engels is gelukkig in Brugge, maar steekt niet onder stoelen of banken dat de Premier League hem enorm aanspreekt. “Tot en met 31 augustus blijft dat een optie. Ik zei altijd al dat ik hier niet zou vertrekken zonder prijs. De droom om kampioen te worden met Club Brugge is intussen gerealiseerd en iedereen weet dat ik er ook van droom om ooit in de Premier League te spelen. Maar dat hangt af van de interesse en het aanbod.”

“Ik verkies een tussenstap naar een club die niet behoort tot de top 8, waar ik Everton (die eerder interesse toonden in Engels omdat John Stones wellicht zal vertrekken, nvdr) nog bij reken”, gaat de centrale verdediger verder. “Een middenmoter zou ideaal zijn. John Stones is een beetje hetzelfde type als ik, qua postuur, voetballend vermogen en coaching.”

“Maar als ik zie welke spelers daar nog rondlopen, denk ik: opties genoeg om hem te vervangen. Misschien is het daar voor mij nog iets te vroeg voor. We zullen zien. Maar het doet nu in elk geval heel veel deugd dat ik in deze voorbereiding alles kan meedoen. Vorig seizoen lag ik eruit, dat ben ik niet vergeten”, besluit Engels in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws