Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Eigenlijk had Club andere plannen met vertrokken aanvaller’

'Eigenlijk had Club andere plannen met vertrokken aanvaller'

Leandro Pereira streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer, maar kan allesbehalve op een geslaagd seizoen terugblikken. De 25-jarige Braziliaan vond in 660 minuten voor Club Brugge immers geen enkele keer de weg naar doel. Met een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras hoopt Blauw-Zwart dat de aanvaller zijn torinstinct terugvindt. Al was dat naar verluidt niet het oorspronkelijke plan…

Volgens het Braziliaanse Esporte UOL was het niet de bedoeling dat Blauw-Zwart Pereira nu al zou laten gaan. Het medium schrijft dat de aanvaller normaal gesproken tijdens de huidige voorbereiding de kans zou krijgen om zich te bewijzen. Vorig seizoen miste hij de voorbereiding immers en ook op winterstage in Sotogrande kon hij zijn kunnen niet tonen vanwege een voetblessure.

Tijdens zijn vakantie woonde Pereira een wedstrijd van zijn ex-ploeg bij. Het viel daarbij op dat de fans van Palmeiras de spits nog altijd op handen dragen. Heel wat supporters vroegen dan ook om zijn terugkeer en ook Pereira zelf stuurde aan op een (tijdelijk) vertrek bij Club Brugge. Vervolgens duurde het niet lang vooraleer de uitleenbeurt officieel in kannen en kruiken was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws