Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Doelman Club Brugge tekent vandaag contract bij zijn nieuwe werkgever’

'Doelman Club Brugge tekent vandaag contract bij zijn nieuwe werkgever'

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Villarreal-middenvelder Tomas Pina, Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn en NEC-flankaanvaller Anthony Limbombe, maar vooral op uitgaand vlak staat er nog een en ander te gebeuren bij Blauw-Zwart. 

Zo ziet het ernaar uit dat Sokratis Dioudis de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. De Griekse goalie mocht 24 keer plaatsnemen op de Brugse bank, maar slaagde er niet in om speelgelegenheid af te dwingen bij de eerste ploeg.

Afgelopen seizoen werd dan ook beslist om de jonge doelman uit te lenen aan het Griekse Panionios. Daar groeide Dioudis uit tot eerste doelman en keepte hij een goed seizoen. Desondanks lijkt hij bij Blauw-Zwart zijn kans niet meer te krijgen. Met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens ligt de pikorde van de eerste drie doelmannen immers al vast.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Dioudis dicht bij een overeenkomst met Asteras Tripolis. Mogelijk tekent het 23-jarige sluitstuk vandaag een contract bij de Griekse middenmoter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws