Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is de échte transfersom die Club Brugge voor Van Rhijn betaalde

Dit is de échte transfersom die Club Brugge voor Van Rhijn betaalde

Zondagavond eindigde een zalige fandag met nog meer zonnestralen. De overgang van Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn naar Club Brugge werd immers officieel bekendgemaakt. Over het precieze transferbedrag is er intussen ook duidelijkheid.

Diverse bronnen meldden zondagavond dat Van Rhijn voor 1,6 miljoen euro (+ doorverkooppercentage) naar Jan Breydel zou trekken. Volgens De Telegraaf en Het Laatste Nieuws gaat het echter om 1,8 miljoen euro en een fors percentage dat Club moet afstaan bij een eventuele doorverkoop.

Van Rhijn sprak vorige week maandag al met Blauw-Zwart, maar de onderhandelingen sleepten aan door de looneisen van de 25-jarige verdediger. Bij Ajax verdiende Van Rhijn maar liefst 1 miljoen euro per jaar, hetgeen ze bij Club te veel vonden. De Nederlander bleek uiteindelijk bereid om serieus in te leveren en hoopt om straks zijn carrière opnieuw leven in te blazen bij de Belgische landskampioen. Hij tekent na zijn medische testen een contract voor 3 jaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws