Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dierckx is persoonlijk rond met nieuwe club’

Jammerlijk nieuws voor Tuur Dierckx

Het ziet er alsmaar meer naar uit dat Club Brugge het volgend seizoen zonder Tuur Dierckx zal moeten stellen. De jonge flankspeler was vorig seizoen nochtans vooral voor Nieuwjaar een paar keer belangrijk, maar wil zijn in 2017 aflopende contract niet verlengen.

Dierckx is immers niet tevreden met de speelminuten die hij bij Club krijgt en wil daarom verkassen. Vrijdag schreven we al dat de belofte-international daarvoor zijn keuze op Antwerp laten vallen heeft, ondanks interesse van onder andere Lokeren en Standard.

Volgens Het Nieuwsblad is Dierckx ondertussen persoonlijk zo goed als rond met de Great Old. Hij zou hopen dat de clubs er nu ook zo snel mogelijk uitkomen zodat de transfer helemaal afgerond kan worden. Mogelijk krijgen we dus al binnen enkele dagen meer nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws