Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dierckx heeft zijn keuze gemaakt’

Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

Tuur Dierckx lijkt Club Brugge te gaan verlaten. De jonge flankspeler heeft nog een contract tot 2017, maar weigert dat te verlengen. Hij kwam vorig seizoen in 25 competitiewedstrijden in actie maar stond slechts vijf keer aan de aftrap, en daarmee zou de 21-jarige niet tevreden zijn.

Heel wat ploegen toonden de voorbije weken interesse in Dierckx, zoals Standard, Zulte Waregem, Lokeren en enkele Nederlandse clubs. Maar volgens Het Laatste Nieuws is de keuze van de belofte-international uiteindelijk op Antwerp gevallen.

Bij Standard vreesde Dierckx immers in dezelfde situatie als bij Club te zullen belanden, terwijl hij bij Antwerp wel aan speelminuten zal raken. Dat hij zo kan terugkeren naar zijn geboortestreek, speelde ook een rol in de beslissing van Dierckx. De transfer is wel nog niet rond en dus kan Dierckx in principe nog op zijn beslissing terugkeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws