Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten KV Mechelen opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten KV Mechelen opzijzetten

Vrijdagavond krijgt landskampioen Club Brugge de eer om het nieuwe voetbalseizoen te openen met een uitwedstrijd tegen KV Mechelen. Michel Preud’homme kan over een nagenoeg volledig fitte spelerskern beschikken en rekent op deze manschappen om een eerste driepunter in de wacht te slepen.

Tomas Pina en Brandon Mechele verschenen dinsdag voor het eerst op het trainingsveld voor een individuele sessie, maar het tweetal is niet fit genoeg om vrijdag in actie te komen. Felipe Gedoz ontbreekt dan weer omdat hij met overgewicht uit vakantie kwam en bijgevolg met een achterstand kampt.

Trainees Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe vallen ten opzichte van de selectie voor de Supercup af. Bjorn Engels en Anthony Limbombe nemen hun plaats in. De van NEC overgekomen flankaanvaller kan – net zoals Ricardo van Rhijn – zijn officieel debuut maken voor Blauw-Zwart.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Engels, Cools, Poulain, Denswil, Bolingoli en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vanaken en Vormer

Aanvallers: Moraes, Refaelov, Vossen, Diaby, Izquierdo, Storm en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws