‘Deze 2 spelers komen niét naar Club Brugge’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

'Deze 2 spelers komen niét naar Club Brugge'

Club Brugge versterkte zich tot dusver met Villarreal-middenvelder Tomas Pina en Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn. Verder hield Blauw-Zwart zich tot het samenhouden van de kampioenenploeg. Enkel Thomas Meunier verkaste na zijn sterke prestaties op het EK immers naar PSG.

De voorbije dagen circuleerden op verscheidene media ook de namen van Stade Rennais-middenvelder Yacouba Sylla en Atlético Nacional-middenvelder Sebastián Pérez. BlauwZwartFans besloot bewust om deze geruchten niet op te pikken.

Het Laatste Nieuws meldt eveneens dat zowel Yacouba Sylla als Sebastián Pérez niét naar Jan Breydel zullen komen. Beide spelers waren een alternatief voor als Club er niet in zou slagen om Tomas Pina binnen te halen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws