Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Derde zomertransfer wenkt voor Club Brugge’

'Derde zomertransfer wenkt voor Club Brugge'

Club Brugge pakte afgelopen seizoen zijn veertiende landstitel en op dat succes wil Michel Preud’homme straks graag voortborduren. Op transfervlak hield Blauw-Zwart het tijdens deze zomermercato tot dusver dan ook rustig. Thomas Meunier vertrok, Tomas Pina en Ricardo van Rhijn werden binnengehaald. Mogelijk komt daar snel een derde naam bij.

Het zit er bovenarms op tussen Anthony Limbombe en NEC. Nadat de 22-jarige flankaanvaller afgelopen weekend onrechtmatig het trainingskamp verliet, stuurde hij ook maandagochtend zijn kat naar de oefensessie. Het transferdoelwit van Club Brugge mag zich dan ook aan een boete verwachten vanwege werkweigering.

Volgens HLN is er tussen NEC en Toulouse op clubniveau een akkoord over een transfersom van 2 miljoen euro voor Limbombe, maar de speler zelf ziet een overgang naar de Franse degradatiekandidaat niet zitten. Limbombe lijkt vastberaden om richting Jan Breydel te trekken, al is Blauw-Zwart – voorlopig althans – niet bereid om de gevraagde transferprijs neer te tellen.

Limbombe is van mening dat NEC zijn transfer naar Club dwarsboomt. Zo zouden de Nederlanders een bod van de Belgische landskampioen van 1,7 miljoen euro van tafel geveegd hebben. Dat weet Voetbal International.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws