Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil verklapt Brugse bijnaam: “We noemden hem La Machine”

Denswil verklapt Brugse bijnaam:

De grootste prioriteit voor Club Brugge tijdens deze zomermercato is het samenhouden van de kampioenenploeg van vorig seizoen. Tot dusver slaagt Blauw-Zwart daar met verve in. Enkel Thomas Meunier zocht immers andere oorden op. Maar door de afkoopsom in zijn contract werd daar vooraf rekening mee gehouden.

Al had ook Denswil de deur in Jan Breydel achter zich dicht kunnen trekken. Onder meer AS Monaco was erg concreet voor de Nederlandse sterkhouder. “We hebben die aanbieding bekeken, maar zoals je ziet ben ik nog steeds hier. Zonder spijt. Ik hoef en wil hier niet per se weg. Als je gewoon je best doet, komt de rest later vanzelf wel”, aldus de centrale verdediger.

Door de overgang van Meunier naar PSG ziet Denswil één van zijn ploegmaten naar de Ligue 1 vertrekken. “Het is hem echt gegund, door iedereen. We noemden Thomas hier La Machine omdat hij op zijn flank gewoon dwars door je heen liep. Hij is ook het bewijs dat als je je best doet er een mooie transfer kan volgen”, besluit Denswil in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws