Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse voorspelt nieuwe voetbalseizoen: “Deze 6 ploegen strijden om Play-Off I”

Degryse voorspelt nieuwe voetbalseizoen Deze 6 ploegen strijden om Play-Off I

Komende vrijdag is het vernieuwde AFAS-stadion het decor voor de openingswedstrijd in de Jupiler Pro League tussen KV Mechelen en Club Brugge. Hoog tijd voor Marc Degryse om vooruit te blikken op voetbalseizoen 2016-2017.

Als het van de voorspelling van Degryse afhangt, doet Club Brugge straks opnieuw mee voor de titel. “Preud’homme is gebleven en Bjorn Engels zal meer matchen kunnen spelen nu hij terug fit is, net als Lior Refaelov”, vertelt de analist aan Sport/Footmagazine.

En ook AA Gent deed met het aantrekken van topschutter Jérémy Perbet een goeie zaak. “Met zo’n doelpuntenmaker en de komst van Dieumerci Ndongala zullen de offensieve posities op het veld duur zijn.”

Twijfels rond Paars-Wit

Anderlecht staat er volgens Degryse heel wat minder goed voor. “Een nieuwe trainer die de competitie niet kent, heeft tijd nodig. Het vertrek van Silivio Proto maakt het er zeker niet makkelijker op en wat dan nog met Dennis Praet en Steven Defour? Anderlecht kan zich geen derde jaar op rij zonder titel veroorloven en dan heb ik het vooral over Herman Van Holsbeeck die toch al een aantal jaren mindere transfers gedaan heeft.”

“Wie er straks meestrijdt in Play-Off I? De overige topkandidaten zijn voor mij Standard, Oostende en Genk. De degradatiestrijd zal op zijn beurt gaan tussen Sint-Truiden, Moeskroen, Westerlo en nieuwkomer in de hoogste klasse Eupen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws