Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Supercup-overwinning vanuit de Brugse tribunes: “Oldammendademme”

De Supercup-overwinning vanuit de Brugse tribunes Oldammendademme

Club Brugge ging afgelopen zaterdag tegen Standard door op het elan van de Play-Offs. Tien Bruggelingen slaagden er zelfs in om een 0-1-achterstand om te buigen in een 2-1-overwinning. Het Blauw-Zwarte legioen genoot dan ook met volle teugen.

Thijs Feryn zorgde – net zoals in de Play-Offs van vorig seizoen – voor de nodige sfeerbeelden. Hoewel de Supercup volgens velen een kleine prijs is, was de quote van de avond volgens Thijs & co “Oldammendademme”, oftewel “Elke prijs die we pakken, is mooi meegenomen.” Onderstaand het mooie filmpje van FCB Support.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws