Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij KV Mechelen en Club Brugge

De 11 namen bij KV Mechelen en Club Brugge

Vrijdagavond openen KV Mechelen en Club Brugge voetbalseizoen 2016-2017. Blauw-Zwart hoopt straks een vervolg te breien aan de goeie prestatie van in de Supercup, terwijl Malinwa zijn vernieuwde AFAS-stadion wil inwijden met een driepunter. 

Michel Preud’homme kan tegen KVM geen beroep doen op Tomas Pina, Brandon Mechele en Felipe Gedoz. Pina en Mechele keren geleidelijk aan terug uit blessure en trainen voorlopig enkel individueel. Gedoz kwam met overgewicht uit vakantie en tracht momenteel zijn opgelopen achterstand weg te werken.

Trainees Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe vallen ten opzichte van de selectie voor de Supercup af. Bjorn Engels en Anthony Limbombe nemen hun plaats in. De van NEC overgekomen flankaanvaller kan – net zoals Ricardo van Rhijn – vanavond zijn officiële debuut maken voor Club Brugge. Beide aanwinsten starten op de bank.

Vanavond ook twee jubilarissen bij Blauw-Zwart. Timmy Simons speelt straks de 600ste wedstrijd in zijn carrière, terwijl Preud’homme aan 300 stuks zit in de Belgische hoogste klasse. Opvallend: Sébastien Delferière is gisterenavond papa geworden en heeft besloten om de wedstrijdleiding niet op zich te nemen. Christoph Dierick neemt het van hem over. Van harte proficiat Sébastien!

Opstelling KV Mechelen – Club Brugge

Opstelling KV Mechelen - Club

Opstelling Club Brugge:
Butelle – De Bock, Simons, Denswil, Cools – Claudemir, Vormer, Vanaken – Izquierdo, Diaby en Refaelov

Opstelling KV Mechelen:
Moris – Paulussen, Cocalic, De Witte, Vanlerberghe – Filipovic, Rits, Croizet – Matthys, Verdier en Schouterden

Geen Delferière, maar Dierick

Info over het vernieuwde AFAS-stadion

Boodschap Ricardo van Rhijn

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws