Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Zaterdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Supercup tussen landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard. Trainers Michel Preud’homme en Yannick Ferrera – die beiden een doel hebben gemaakt van de eerste prijs van het seizoen – sturen onderstaande namen tussen de lijnen.

Michel Preud’homme kan tegen de Rouches niet rekenen op Bjorn Engels, Tomas Pina en Brandon Mechele. Het drietal vertoeft nog in de Brugse ziekenboeg, al blijft Engels eerder uit voorzorg aan de kant.

Trainees Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe werden voor hun goeie voorbereiding beloond met een plaatsje in de 20-koppige selectie, maar moeten uiteindelijk plaatsnemen op de tribune. Ricardo van Rhijn kan vanavond zijn officiële debuut maken voor Blauw-Zwart. De Supercup is live te volgen op televisie vanaf 19.45 uur bij 2BE en RTBF.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Standard

Gillet – Fai, Arslanagic, Scholz, Andrade – Miya, Trebel, Cisse – Dossevi, Santini en Edmilson Jr.

Bankzitters Standard: Hubert, Goreux, Emond, Yattara, Enoh, Legear en Laifis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws