Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom moesten we zo lang wachten op beslissing over toekomst MPH

Preud'homme spreekt ambities uit voor komend seizoen Dat moeten we tonen

In de weken na het behalen van de landstitel was er maar één vraag die iedereen bij Club Brugge bezighield: zou Michel Preud’homme ook dit seizoen nog trainer van Blauw-Zwart zijn? Het antwoord werd uiteindelijk ‘ja’, maar we moesten er wel lang op wachten. En waarom dat zo lang duurde, dat heeft een verrassende reden.

“Ik heb lang getwijfeld, ja. Maar één week na de titel was ik er eigenlijk wel al uit. In het midden van die week had ik zelfs al een idee”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad. “Er was toen ook afgesproken dat het tegen het weekend zou worden gecommuniceerd, maar toen was iedereen op vakantie”, lacht de Luikenaar.

“Er is ook niet meteen een specifiek kantelmoment geweest, er speelden zoveel factoren. Mijn kinderen die wilden dat ik bleef, de supporters, het bestuur, de spelers… Alles ging in mijn computer en op een bepaald moment kwam alles naast elkaar en kon ik de beslissing nemen. En vanaf nu is er essentieel niets veranderd voor mij. Ik zei eerder al: anders had ik het niet gedaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws