Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom mag Club Brugge niet meer dan 24.000 abonnementen verkopen

Daarom mag Club Brugge niet meer dan 24.000 abonnementen verkopen

Op 13 november 2016 bestaat Club Brugge exact 125 jaar. Deze feestelijke jaargang werd door de Brugse supporters alvast op gepaste wijze ingezet. Alle 24.000 beschikbare abonnementen zijn namelijk de deur uit bij Blauw-Zwart. Het recordaantal abonnees van 2008-2009 werd daarmee vlotjes van tafel geveegd.

Vorig seizoen werden er iets meer dan 22.000 abonnementen verkocht, maar komend voetbaljaar zou Club zelfs de 24.000 vaste plaatsjes kunnen overstijgen. Er is namelijk nog steeds interesse om een stoeltje in Jan Breydel te bemachtigen.

Hoe dan ook is het voor Club Brugge niet mogelijk om nog meer abonneehouders toe te laten. De UEFA legt Blauw-Zwart namelijk restricties op met het oog op de Champions League.

Jan Breydel is verplicht om genoeg capaciteit over te houden voor vips en genodigden tijdens de matchen op het kampioenenbal. Bij competitiewedstrijden zullen er wel nog steeds losse tickets te verkrijgen zijn. Dat meldt HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws