Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Clubicoon in beeld om Scifo op te volgen als bondscoach beloften’

Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaal man gaf

Michel Preud’homme zal normaal gezien niet de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels worden, maar mogelijk gaat een ander Clubicoon wel een treetje lager aan de slag, bij de nationale belofteploeg. Ook die zoeken een nieuwe trainer, want Enzo Scifo vertrekt in het zog van Marc Wilmots.

Volgens Het Nieuwsblad valt in bondskringen de naam van Gert Verheyen regelmatig als mogelijke opvolger. De gewezen aanvaller, die van 1992 tot 2006 voor Club speelde, is op dit moment bondscoach van de U18 en U19. Die functie bekleedt hij al sinds 2013.

Nu maakt het boegbeeld van Blauw-Zwart mogelijk promotie, al is het de vraag of hij daar zelf wel zin in heeft. Verheyen, die ook nog als analist werkzaam is, koestert immers geen grote ambities als coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws