Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club vergeet te scoren tegen Griekse landskampioen

Club vergeet te scoren tegen Griekse landskampioen

Vrijdagavond stond er voor Club Brugge een oefenwedstrijd tegen Olympiakos op het programma. Er kwam geen winnaar uit de bus in het duel tussen de Belgische en Griekse landskampioen.

Michel Preud’homme begon aan de wedstrijd met deze 11 namen: Butelle, Cools, Simons, Denswil, De Bock, Claudemir, Vormer, Refaelov, Storm, Vossen en Izquierdo. In een gezapige eerste helft vielen er nauwelijks kansen te noteren. Pulido en Ideye stelden Butelle op de proef, terwijl Izquierdo en Vossen hetzelfde deden met Olympiakos-doelman Kapina. De brilscore aan de rust was dan ook een logisch gevolg.

Iets meer doelgevaar en een beter Club in de tweede helft, waarin Diaby (45′ voor Refaelov), Bolingoli (60′ voor Izquierdo), Wesley (67′ voor Vossen) en Osei-Berkoe (77′ voor Storm) hun opwachting mochten maken. Izquierdo en Bolingoli waren het dichtst bij de openingstreffer, maar hun doelpogingen werden in extremis gepareerd.

Op het uur mocht bij Olympiakos Esteban Cambiasso zijn opwachting maken. De intussen 35-jarige middenvelder won in 2010 de Champions League met Inter en kan na zijn passage op Schiervelde zijn voetbalschoenen straks met een gerust gemoed aan de haak hangen 🙂

Woensdagavond om 19u speelt Club Brugge tegen Roeselare zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Volgende week  zaterdag begint voetbalseizoen 2016-2017 met de Supercup tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws