Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-talent maakt indruk: “Dat soort spelers hebben we niet veel”

Club-talent maakt indruk Dat soort spelers hebben we niet veel

Club Brugge geeft zeven zogenaamde ‘Trainees’ de kans om zich te bewijzen in de A-kern van Blauw-Zwart. Enkele van hen doen het erg goed en dat is ook Philippe Clement niet ontgaan.

Zo gooit Terry Osei-Berkoe hoge ogen. De Ghanese Belg is de zoon van ex-voetballer William Osei-Berkoe en scoorde onder meer twee keer in de oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer Knokke. Assistent-coach Clement is alvast onder de indruk van de capaciteiten van de 18-jarige aanvaller.

“Terry kan op de drie posities rond de centrumspits spelen. Hij laat in de voorbereiding een enorm positieve indruk. Terry is heel genereus met zijn inspanningen, zet goed druk en loopt slim zonder bal. Dat soort spelers hebben we niet veel, de meeste lopen vaker naar de bal toe.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws