Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-supporters vestigen record

Club-supporters vestigen nieuw record

Dat Club Brugge over een hondstrouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Denk maar even terug aan seizoen 2006-2007, toen Club op een teleurstellende zesde plaats eindigde, maar er in het seizoen daarna nog altijd meer abonnees waren dan in het jaar voordien.

Op 15 mei 2016 slaagde Blauw-Zwart erin om – tegen aartsrivaal Anderlecht nota bene – zijn veertiende landstitel te veroveren. Dat brengt met zich mee dat Michel Preud’homme en de zijnen straks rechtstreeks geplaatst zijn voor de Champions League-groepsfase.

Mede daardoor is er een ware stormloop op de abonnementen van Club Brugge. Op dit moment zijn er namelijk nog maar 800 plaatsjes in Jan Breydel beschikbaar. De Blauw-Zwarte aanhang zorgt daarmee voor een unicum, want het recordaantal abonnees van 2008-2009 is nu al overschreden!

Het ziet er dus naar uit dat Club tijdens zijn 125-jarig bestaan wekelijks in een uitverkocht Jan Breydelstadion zal mogen aantreden. Wie nog snel een abonnement wil bemachtigen, moet zich wenden tot tickets.clubbrugge.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws