Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club sluit zijn voorbereiding af met nederlaag in Roeselare

Preud'homme mist mogelijk 3 sterkhouders tegen Anderlecht

Club Brugge heeft zijn voorbereiding met een valse noot afgesloten. Een vertimmerd Club ging in zijn laatste oefenmatch met 3-1 onderuit tegen tweedeklasser Roeselare. Fran Brodic zorgde voor de Brugse goal.

Michel Preud’homme koos op Schiervelde voor een experimenteel elftal en dat was vooral in de verdediging te merken. Van Rhijn pakte zijn eerste minuten, centraal in de verdediging naast youngster Lemoine, terwijl Vlietinck (rechtsachter) en Bolingoli (linksachter) eveneens in de defensie geposteerd werden.

En die vertimmerde verdediging slikte in de eerste helft twee goals. Eerst verraste uitgerekend Van Acker, het Blauw-Zwarte jeugdproduct dat enkele dagen geleden voor Roeselare tekende, Bruzzese met een schot in de benedenhoek. Daarna verdween een afstandsschot van Grisez tegen de netten. Club stelde daar een schot op de paal van Bolingoli tegenover, maar moest gaan rusten met een 2-0-achterstand.

In de tweede helft ging Club op zoek naar eerherstel, maar dat kwam er niet. Integendeel zelfs: zeven minuten voor tijd draaide Zolotic het mes nog wat dieper in de wonde. In de slotfase kon de ingevallen Brodic nog de eerredder op het bord zetten. Club sluit zijn voorbereiding zo af met een nederlaag. De volgende wedstrijd is de Supercup, komende zaterdag tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws