Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club richt transfervizier op Zweedse middenvelder’

'Club richt transfervizier op Zweedse middenvelder'

Club Brugge haalde met Tomas Pina alvast transferdoelwit nummer één in huis. De 28-jarige middenvelder komt over van Villarreal en tekende een contract voor 4 seizoenen. Maar de komst van de veelbelovende Spanjaard heeft de transferhonger bij Club nog niet gestild.

Volgens het Zweedse Fotboll Direkt heeft Club interesse in Darijan Bojanic, een 21-jarige middenvelder die momenteel uitkomt voor Helsingborgs. Naar verluidt heeft Blauw-Zwart alvast een scout naar Zweden gestuurd om de speler aan het werk te zien.

Naast Club hengelt ook Rubin Kazan, de nieuwe werkgever van Maxime Lestienne, naar de diensten van Bojanic. Helsingborgs is alleszins niet van plan om de Zweedse middenvelder zomaar te laten gaan. Bojanic kwam dit seizoen 10 keer in actie voor zijn club en wist daarin 3 keer te scoren. Helsingborgs-coach Henrik Larsson is grote fan van het jonge talent en hoopt dat Bojanic geen andere oorden opzoekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws