Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club plant bod op verdediger’

'Club plant bod op verdediger'

Elk jaar informeert Club wel eens of het Nicolas Lombaerts terug kan halen. Maar dit seizoen lijkt de verdediger meer dan ooit haalbaar te zijn. Zijn makelaar heeft een stand van zaken gegeven.

Aan het Russische persagentschap Tass wist zijn makelaar Santosh Verhulst te vertellen dat PSV en Club Brugge zeer geïnteresseerd zijn in Lombaerts, en zelfs al gevraagd hebben naar zijn persoonlijke voorwaarden. Zenit wil de centrale verdediger echter niet zomaar laten vertrekken en weigerde reeds een bod van PSV.

De makelaar verwacht in de nabije toekomst een bod van Club na enkele uitgaande transfers, zodat het de financiële verwachtingen van Zenit kan evenaren. Al sluit hij interesse uit de Premier League ook niet uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws